By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
VerianetVerianetVerianet
Notification Show More
Font ResizerAa
  • Verianet
  • Ημαθία
    • Βέροια
    • Νάουσα
    • Αλεξάνδρεια
  • Ειδήσεις
    • Διεθνή
    • Ελλάδα
    • Εργασιακά
    • Κόσμος
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Πολιτισμός
    • Υγεία
    • Ψυχαγωγία
  • Ατζέντα
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Θέματα
Search
Reading: Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Βιτάλη και Φωτεινή Βελεσιώτου «μάγεψαν» το κοινό της Νάουσας
Share
Font ResizerAa
VerianetVerianet
Search
Have an existing account? Sign In
Follow US
Verianet > News > Ημαθία > Νάουσα > Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Βιτάλη και Φωτεινή Βελεσιώτου «μάγεψαν» το κοινό της Νάουσας
ΝάουσαΗμαθία

Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Βιτάλη και Φωτεινή Βελεσιώτου «μάγεψαν» το κοινό της Νάουσας

Sofia Veiou
Sofia Veiou 8 Ιουλίου 2024
Share
3 Min Read
Ζερβουδάκης
SHARE

Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Βιτάλη και Φωτεινή Βελεσιώτου «μάγεψαν» το κοινό της Νάουσας

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το Naoussa Summer Festival το τριήμερο 5 – 7 Ιουλίου στο ανακαινισμένο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, παρουσία πλήθους κόσμου που απόλαυσε μοναδικές μουσικές δημιουργίες.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος η Ελένη Βιτάλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου, «μάγεψαν» το κοινό της Νάουσας, της Ημαθίας και όχι μόνο, σε τρεις μοναδικές βραδιές μουσικής και πολιτισμού.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης δήλωσε τα εξής: «Αγαπητοί δημότες, αγαπητοί επισκέπτες σας καλωσορίζουμε στο Naoussa Summer Festival, μια σειρά από εκδηλώσεις που φιλοδοξούμε να γίνουν θεσμός για τον Δήμο μας και δείχνει αυτό το νέο πρόσωπο που θέλουμε να έχει. Την εξωστρέφεια, την δημιουργικότητα, τον πολιτισμό. Σπουδαίοι καλλιτέχνες μας τιμάνε με την παρουσία τους και μοιράζονται το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την μουσική. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, θα έχουμε ένα πολύ ωραίο τρίμηνο εκδηλώσεων, σας προσκαλώ να τις τιμήσετε καθώς έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα το οποίο θα απολαύσετε, καλή διασκέδαση».

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με την ιδιαίτερη φωνή του, άνοιξε το «Naoussa Summer Festival» σε μια μουσική συνάντηση με γνώριμα κομμάτια όπως «Τα Ανείπωτα », «Γράμμα σε έναν ποιητή», «Σεντόνια δίχτυα», «Βαριά ποτά», και πολλές άλλες αγαπημένες δημιουργίες.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου σιγοτραγουδήσαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια μαζί τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, μια πλούσια φωνή τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή, που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με καμία άλλη. Μια συναυλία που μας ταξίδεψε με τον τρόπο που εκείνος ξέρει.

Το Naoussa Summer Festival απογειώθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου με τις ανεπανάληπτες Ελένη Βιτάλη και Φωτεινή Βελεσιώτου οι οποίες για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, γέμισαν ασφυκτικά το ανακαινισμένο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Στην όμορφη παρέα τους βρίσκονταν οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί Τζουμ. Οι δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες μας χάρισαν απλόχερα επιτυχίες από τη δισκογραφία τους αλλά και τραγούδια αγαπημένα που έχουν αφήσει εποχή. Πειραματίστηκαν με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη, ενώνοντας το έντεχνο, το λαϊκό, το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό τραγούδι.










You Might Also Like

Δημοτική Αστυνομία Βέροιας: Ενημέρωση προς τους πολίτες για τη χρήση των ηλεκτρικών πατινιών

Διευκρίνιση για τη δράση «Περίπατος μυστηρίου» – Τετάρτη 14 Μαΐου 2025

Στο Αλτικό – Τρίαθλο αγωνίστηκαν οι νεαροί του ΟΚΑ Βικέλα Βέροιας

Π.Ε. Ημαθίας: Καθαρισμός ποταμών, ρεμάτων, χειμάρρων και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Ημαθία

Δημιουργικές και Πολυεπίπεδες Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες Επιτόπιας Παρακολούθησης Μαθημάτων και Διδασκαλίας (Job Shadowing) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Share This Article
Facebook Twitter Email Print
What do you think?
Love0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Angry0
Dead0
Wink0
Previous Article Η νέα διοίκηση του “Ζαφειράκη” Νάουσας
Next Article Μητροπολίτης Βεροίας για την Παλαιά Μητρόπολη: «Κακοποιείται το σημαντικότερο μνημείο της πόλης» (βίντεο)
Leave a review

Leave a review Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Please select a rating!

Διαβάστε επίσης

ΒέροιαΗμαθία

Βέροια: Τροχαίο με πεντάχρονο παιδί

4 Μαΐου 2025
Ημαθία

Έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Φράγκου

2 Μαΐου 2025
ΒέροιαΗμαθία

ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος: Απόκτησε τώρα επίσημη άδεια εργασίας χειριστή κλαρκ

1 Μαΐου 2025
ΒέροιαΗμαθία

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας: Ημερίδα για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και τον Σχολικό Εκφοβισμό στον Κυβερνοχώρο

1 Μαΐου 2025
ΠολιτισμόςΒέροιαΗμαθία

Με επιτυχία ο χορός του Τμήματος Νέων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

29 Απριλίου 2025
ΒέροιαΗμαθία

Παράταση υποβολής δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr

28 Απριλίου 2025
Τολμάμε, Γράφουμε, Αποκαλύπτουμε. Ειδήσεις από την Ημαθία (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια), την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Κατηγορίες

  • Ημαθία
  • Αθλητικά
  • Ειδήσεις
  • Ατζέντα

Χρήσιμα

  • Πολιτική Χρήσης Cookies
  • Όροι χρήσης
  • GDPR

Subscribe

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

Follow US
© Verianet. All rights reserved. Designed & Developed by IMBNET
  • Επικοινωνία
Καλώς ορίσατε

Ο λογαριασμός σας!

Lost your password?