Βέροια – «Δεν έχω οξυγόνο»: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών
Με κεντρικό σύνθημα «δεν έχω οξυγόνο», οι πολίτες διαδήλωσαν σήμερα για το έγκλημα των Τεμπών, μετά και το κάλεσμα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων.
Στη συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/1 στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.
Τον συντονισμό έκανε η εκπαιδευτικός Σοφία Ιντζιάδου ενώ σύντομες ομιλίες απηύθυναν η Σοφία Καλτσίδου (Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας), η Χαρά Αξούριστου (Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας), ο Δημήτρης Δίγκας (Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Ημαθίας), ο Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, η Αναστασία Ζαφείρη, η Έλσα Μανωλοπούλου εκπρόσωπος της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας, ο Παναγιώτης Χατζησάββας (Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ημαθίας). Ποιήματα απήγγειλαν η Ελένη Λουκαρη Καλαιτζίδη, η Ελισάβετ Λιόντου και η Χαϊμαδη Προυσανίδου. Τέλος, ο λόγος δόθηκε στον Χρήστο Τηλκερίδη, πατέρα του 23χρονου Άγγελου Τηλκερίδη.
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με ανάγνωση των 57 ονομάτων των θυμάτων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.