By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
VerianetVerianetVerianet
Notification Show More
Font ResizerAa
  • Verianet
  • Ημαθία
    • Βέροια
    • Νάουσα
    • Αλεξάνδρεια
  • Ειδήσεις
    • Διεθνή
    • Ελλάδα
    • Εργασιακά
    • Κόσμος
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Πολιτισμός
    • Υγεία
    • Ψυχαγωγία
  • Ατζέντα
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Θέματα
Search
Reading: Σέρρες: Με τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες του Νομού
Share
Font ResizerAa
VerianetVerianet
Search
Have an existing account? Sign In
Follow US
Verianet > News > Ειδήσεις > Ελλάδα > Σέρρες: Με τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες του Νομού
ΕλλάδαΕιδήσεις

Σέρρες: Με τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες του Νομού

Sofia Veiou
Sofia Veiou 30 Ιανουαρίου 2024
Share
3 Min Read
SHARE

Σέρρες: Με τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες του Νομού

 

Στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν και οι Σερραίοι αγρότες.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Παναγής ενημέρωσαν τους Σερραίους αγρότες για τη σύσκεψη των αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών την προσεχή Πέμπτη, στην έκθεση Agrotica, με τα τρακτέρ τους.

Στην ενημέρωση που έγινε υπογραμμίστηκε ότι σε αυτήν την κινητοποίηση μεγάλο ρόλο θα παίξει η φυσική παρουσία και ο αριθμός των αγροτών που θα πάρουν μέρος ενώ όσοι πάνε στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν εκεί και τις τέσσερις μέρες που διαρκεί η Agrotica.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Διαμαντόπουλου από τις Σέρρες θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη εκατό τρακτέρ. Όσοι δεν μπορέσουν να πάνε με τα τρακτέρ τους στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν εκεί με λεωφορεία. Τα τρακτέρ των αγροτών που δεν θα πάνε στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν στο κέντρο της πόλης τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

 

Οι αγρότες ενημερώθηκαν ότι θα συνταχτεί ένα υπόμνημα που θα το καταθέσουν στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και σε αυτό θα αναφέρουν ότι ζητούν άμεσα μία συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επίσης την άμεση λύση των προβλημάτων τους.

Όπως είπαν οι αγρότες αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματα τους θα «σκληραίνουν» τη στάση τους κι αν χρειαστεί θα φτάσουν μέχρι τον Προμαχώνα. Θα προηγηθεί όμως το υπόμνημα στον πρωθυπουργό και συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

«Τα πιο σημαντικά προβλήματα μας είναι η ενεργεία και η νέα ΚΑΠ» είπε ο κ. Διαμαντόπουλος ενώ ο κ. Παναγής απευθυνόμενος προς τους αγρότες τόνισε: «Πρέπει να βουλιάξει η Θεσσαλονίκη. Ή τώρα ή ποτέ. Το πρώτο βήμα έγινε εδώ στις Σέρρες την προηγούμενη Παρασκευή. Κοιτάζουν να το υποβαθμίσουν αλλά γνωρίζω καλά ότι η μαζική κινητοποίηση των Σερραίων αγροτών ταρακούνησε νερά».

Αντιπροσωπεία των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία θα συναντηθεί αύριο με τον στρατηγό της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για τον καλύτερο συντονισμό της κινητοποίησης ενώ στις 17:00 μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Σερρών θα γίνει νέα ενημέρωση και οι αγρότες που μπορούν να πάνε στη Θεσσαλονίκη με τα τρακτέρ τους θα το δηλώσουν στον Πανσερραϊκό Αγροτικό Σύλλογο.

 

 

ertnews.gr

 

You Might Also Like

Σχέδιο επιτάχυνσης πλειστηριασμών: Τι αλλάζει στις ανακοπές

Καλοκαιρινό ηλεκτροσόκ! +60% η τιμή του ρεύματος

Άπιαστο όνειρο οι καλοκαιρινές διακοπές για έναν στους 2

Τι αλλάζει στα στεγαστικά δάνεια με τον θεσμό της διαμεσολάβησης

Κυνήγι για παλιά χρέη στην Εφορία- Πότε και πώς “παγώνουν”

Share This Article
Facebook Twitter Email Print
What do you think?
Love0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Angry0
Dead0
Wink0
Previous Article Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας: Ετήσιο πνευματικό μνημόσυνο για τους αποβιώσαντες δικηγόρους (βίντεο)
Next Article «Εις σάρκαν μίαν» τα χρέη προς Εφορία και ΕΦΚΑ!
Leave a review

Leave a review Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Please select a rating!

Διαβάστε επίσης

ΟικονομίαΕιδήσειςΕλλάδα

ΔΥΠΑ: Έρχονται δύο νέα προγράμματα κατάρτισης για ανέργους- Όλες οι λεπτομέρειες

6 Ιουνίου 2025
ΠολιτισμόςΒέροιαΗμαθία

“5 γενιές, μια αλυσίδα” – 70 Χρόνια Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

2 Ιουνίου 2025
ΠολιτικήΗμαθία

Απ. Βεσυρόπουλος: Ανακαινίζονται 8 σχολεία της Ημαθίας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Μ. Γιαννάκου»

2 Ιουνίου 2025
ΟικονομίαΕιδήσειςΕλλάδα

Όλες οι διασταυρώσεις της ΑΑΔΕ στις φετινές φορολογικές δηλώσεις!

2 Ιουνίου 2025
ΟικονομίαΕιδήσειςΕλλάδα

Άγγιξαν τα 50 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τον ΕΦΚΑ!

31 Μαΐου 2025
ΟικονομίαΕιδήσειςΕλλάδα

Έκρηξη φόρων έως και 33,8% για τους ελεύθερους επαγγελματίες!

28 Μαΐου 2025
Τολμάμε, Γράφουμε, Αποκαλύπτουμε. Ειδήσεις από την Ημαθία (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια), την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Κατηγορίες

  • Ημαθία
  • Αθλητικά
  • Ειδήσεις
  • Ατζέντα

Χρήσιμα

  • Πολιτική Χρήσης Cookies
  • Όροι χρήσης
  • GDPR

Subscribe

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

Follow US
© Verianet. All rights reserved. Designed & Developed by IMBNET
  • Επικοινωνία
Καλώς ορίσατε

Ο λογαριασμός σας!

Lost your password?