Κατάμεστο ήταν κάθε μέρα το stand της δράσης Imathia Quality στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην 87η ΔΕΘ.
Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας μαζί με το Επιμελητήριο Ημαθίας, τους Δήμους Βέροιας, Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και Αλεξάνδρειας ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο και πρωτότυπο event προώθησης της ημαθιώτικης γαστρονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού, που είχε ιδιαίτερη απήχηση στους επισκέπτες της ΔΕΘ και όχι μόνο.
Το πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε γαστρονομικές παρουσιάσεις, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας & οινογνωσίας, διαγωνισμούς και πολλά δώρα, ενώ τις δράσεις πλαισίωσαν με την ενεργή υποστήριξή τους η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, ο Βοοτροφικός Σύλλογος, o Τουριστικός Όμιλος Βέροιας καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι της Ημαθίας.
Η παρουσίαση του Imathia’s Brunch και του Menu Veria Gastronomy, η παρουσίαση παρασκευής ρεβανί καθώς και οι επιδείξεις μαγειρικής τοπικών συνταγών από chefs γνωστών εστιατορίων της Ημαθίας εντυπωσίασαν το κοινό που κατέκλυζε καθημερινά το περίπτερο.
Ιδιαίτερα happenings η κατασκευή προσώπου από το έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες» από το εργαστήριο Κονάκι και το Βυζαντινό σχέδιο από την «Icon Face Veria» καθώς και η έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές» από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ημαθίας και της δράσης “Imathia Quality” εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.