By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
VerianetVerianetVerianet
Notification Show More
Font ResizerAa
  • Verianet
  • Ημαθία
    • Βέροια
    • Νάουσα
    • Αλεξάνδρεια
  • Ειδήσεις
    • Διεθνή
    • Ελλάδα
    • Εργασιακά
    • Κόσμος
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Πολιτισμός
    • Υγεία
    • Ψυχαγωγία
  • Ατζέντα
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Θέματα
Search
Reading: Νάουσα: Δημιουργία Market Place και θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων (Cluster) εντός του αστικού ιστού
Share
Font ResizerAa
VerianetVerianet
Search
Have an existing account? Sign In
Follow US
Verianet > News > Ημαθία > Νάουσα > Νάουσα: Δημιουργία Market Place και θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων (Cluster) εντός του αστικού ιστού
ΝάουσαΗμαθία

Νάουσα: Δημιουργία Market Place και θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων (Cluster) εντός του αστικού ιστού

Sofia Veiou
Sofia Veiou 23 Φεβρουαρίου 2024
Share
3 Min Read
Νάουσα
SHARE

Νάουσα: Δημιουργία Market Place και θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων (Cluster) εντός του αστικού ιστού

Ο στόχος του δήμου Νάουσας και του Νίκου Κουτσογιάννη ως μέσο στήριξης των νέων της περιοχής

 

Η δημιουργία ενός σύγχρονου market place και μιας θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας διατηρητέα και βιομηχανικά κτίρια της Νάουσας, είναι ο μεγάλος στόχος του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και του δημάρχου κ. Νίκου Κουτσογιάννη για την στήριξη των νέων επιχειρηματιών της περιοχής μας.

Ο δήμαρχος Νάουσας είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με νέους επιχειρηματίες (κυρίως γυναίκες) της περιοχής μας, το απόγευμα της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο, στην οποία ανέλυσε τα σχέδια του δήμου για την ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας, ενώ άκουσε με προσοχή τις προτάσεις τους.

«Είστε νέοι άνθρωποι που δημιουργείτε και προωθείτε την δουλειά σας με καινοτόμους τρόπους μέσω των νέων τεχνολογιών, ο τόπος μας βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, αυτό που κάνετε αποτελεί οδηγό για νέα παιδιά, ούτως ώστε να βγούνε προς τα έξω με δυναμισμό και να παρουσιάσουν την δουλειά τους, κι εμείς ως δήμος είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουτσογιάννης τόνισε επίσης πως ο δήμος επιθυμεί να αναδείξει τον αγώνα που κάνουν οι νέοι επιχειρηματίας μέσω της εξωστρέφειας και να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της καινούργιας «Ταυτότητας» που κτίζεται στον δήμο μας.

Ενημέρωσε ακόμη πως θα πραγματοποιηθεί μελέτη, ανακατασκευή, αποκατάσταση και ανάδειξη του διατηρητέου κτιρίου στην Οδό Βενιζέλου με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κέντρο προώθησης και προβολής προϊόντων των τοπικών δημιουργών, ένα market place εντός του αστικού ιστού της πόλης.

Το δεύτερο project που ανέδειξε ο κ Κουτσογιάννης είναι η ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με την δημιουργία μιας Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων (Cluster). Με αυτόν τον τρόπο ο δήμος Νάουσας θα βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες της περιοχής προσφέροντας τους χώρο και ενέργεια, μείωση του ενεργειακού κόστους, με αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους, ενώ αυτοί με τη σειρά τους θα προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας. «Εμείς σας στηρίζουμε εσείς επιστρέφετε αυτό που σας προσφέρει ο δήμος στην κοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Νάουσας.

Οι «Creators», όπως ονομάστηκαν οι νέοι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην έκθεση bazaar που πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα με μεγάλη επιτυχία στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ», έκαναν με την σειρά τους προτάσεις στον δήμαρχο Νάουσας οι οποίες αξιολογήθηκαν θετικά και περιλάμβαναν: Την προβολή νέων επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας του δήμου, την δημιουργία ημερίδας για την νέα επιχειρηματικότητα σε μικρές κοινωνίες, την στήριξη του δήμου στην παρουσία των νέων επιχειρηματιών σε εκθέσεις στο εξωτερικό, την δημιουργία έκθεσης για την νέα επιχειρηματικότητα στη Νάουσα και την δημιουργία ενός συλλόγου των νέων επιχειρηματιών της περιοχής μας υπό την αιγίδα του δήμου ο οποίος θα πραγματοποιεί εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Νάουσα

You Might Also Like

Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Λέξις» – H ασφαλέστερη επιλογή για την εκμάθηση ξένης γλώσσας

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Ημαθία: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στην Εγνατία στο ύψος Κλειδίου

“5 γενιές, μια αλυσίδα” – 70 Χρόνια Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Απ. Βεσυρόπουλος: Ανακαινίζονται 8 σχολεία της Ημαθίας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Μ. Γιαννάκου»

Share This Article
Facebook Twitter Email Print
What do you think?
Love0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Angry0
Dead0
Wink0
Previous Article Τζανακόπουλος Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Ημαθία (28/2/24)
Next Article όχημα Νέο όχημα παρέλαβε η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας
Leave a review

Leave a review Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Please select a rating!

Διαβάστε επίσης

ΝάουσαΗμαθία

Μισθώθηκε το δημοτικό αναψυκτήριο «Κούκος» στη Νάουσα

2 Ιουνίου 2025
ΑθλητικάΒέροιαΗμαθία

Δυο μετάλλια στα Ελευθέρια στο Κιλκίς ο ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας

2 Ιουνίου 2025
Ημαθία

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Καρατζίδης

31 Μαΐου 2025
ΒέροιαΗμαθία

Αναγγελία ζημίας για το αγρόκτημα Βέροιας περιοχή Μέση από χαλάζι της 21/05/2025 σε νεκταρίνια και δαμάσκηνα

28 Μαΐου 2025
ΝάουσαΗμαθία

Ξεκινά στη Νάουσα η 14η Διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου των Βαλκανίων (BIWC 2025)

28 Μαΐου 2025
Ημαθία

Έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Παντζαρτζίδης

28 Μαΐου 2025
Τολμάμε, Γράφουμε, Αποκαλύπτουμε. Ειδήσεις από την Ημαθία (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια), την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Κατηγορίες

  • Ημαθία
  • Αθλητικά
  • Ειδήσεις
  • Ατζέντα

Χρήσιμα

  • Πολιτική Χρήσης Cookies
  • Όροι χρήσης
  • GDPR

Subscribe

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

Follow US
© Verianet. All rights reserved. Designed & Developed by IMBNET
  • Επικοινωνία
Καλώς ορίσατε

Ο λογαριασμός σας!

Lost your password?